Kaže se da smo za Božić svi bolji.

Božićna atmosfera nas nadahnjuje pozitivnim emocijama i osjećajima, potiče nas na dobra djela, jer uveseljavanjem drugih uveseljavamo sami sebe. Božić je simbol veselja, vrijeme okupljanja i druženja sa voljenim osobama, ali nažalost, za puno ljudi to je najtužnije doba godine, doba kada im samoća najteže pada.

Kako bi, barem malo razveselili, u suradnji sa Lovačkim društvom Rovinj i sa Strukovnom školom Eugena Kumićića pripremili smo im tople obroke. Topli obroci su bii izlika da s njima malo duže popričamo, da im skrenemo misli sa samoće.

Zahvaljujući Lovačkom društvu Rovinj počastili smo 60 naših korisnika s ukusnim fužima s divljači. 23. prosinca, predsjednik lovačkog društva, Franko Udovičić i lovnik Franko Sošić skuhali su ukusne obroke.

27. prosina, Strukovna škola pripremila je 50 obroka, krumpir gulaša.

Ovom smo gestom željeli poručiti našim korisnicima da nisu sami i da mi mislimo na njih. Za uzvrat smo dobile široke osmijehe i lijepe želje koje su ispunile naš dugi radni dan. Još jednom smo se uvjerile kako nema boljeg osjećaja od onog kada znaš da si nekome pomogao.

 

Kontakt

De Amicis 11A, 52210 Rovinj
info@crvenikrizrovinj.hr
052 811 105   /   099 438 6220